
Αγριος καυγάς Κανέλλη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Αντιπαράθεση ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.
Αντιπαράθεση ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε διευκρινιστικές ερωτήσεις (για την ΕΡΤ, την λίστα Λαγκάρντ κ.ά.) στις απαντήσεις που έδινε ο κ. Ρακιντζής, όταν παρενέβη η κ. Κανέλλη ζητώντας της να σταματήσει.
«Δεν θα μου κανονίσετε εσείς το ρολόι μου» είπε, αφού η κ. Κωνσταντοπούλου τής επισήμανε ότι μόλις εισήλθε στην αίθουσα.
«Δεν θα κάνετε την προεδρεύουσα» σχολίασε η κ. Κανέλλη, ενώ παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Τ. Νεράντζης λέγοντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Επειδή εξαγριώνετε όλα τα μέλη της Επιτροπής, δεν σας επιτρέπω να κάνετε ερωτήσεις».
«Αφού το προεδρείο έχει ταυτόσημη θέση με το ΚΚΕ να μην γίνονται ερωτήσεις, σταματώ» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Κανέλλη. «Ανακαλέστε αμέσως» είπε και φώναξε ότι το ΚΚΕ «δεν θα γίνει σάκος του μποξ», ενώ έκανε λόγο για «θεσμοθετημένη κόντρα».
«Δεν ντρέπεστε;» συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ. «Όχι» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου. «Αφού δεν ντρέπεστε εσείς, δεν θα ντραπεί κανείς για λογαριασμό σας» αντέτεινε η κ. Κανέλλη και δήλωσε: «Αποχωρώ, για να δει ότι το ΚΚΕ της δίνει το χρόνο του να ανοητολογεί μέχρι το βράδυ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ
- Super League 2: Στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Α’ ομίλου ο ΠΑΟΚ Β – Η τελική βαθμολογία
- Η Ίσα Ρέι αποκαλύπτει την πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε η Μάγια Άγγέλου
- Μαγνητικό τσιμέντο: Η ιδέα που υπόσχεται να βάλει τέλος στο καρφιά και τις βίδες στους τοίχους


