Π. Καψής: Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο μόλις εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε μιλώντας στο tovima.gr ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής. Ο κ. Καψής είπε ότι ο φορέας αυτός θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο «και εγώ τότε θα παραιτηθώ». Όπως διευκρίνισε, έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε μιλώντας στο tovima.gr ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.
Ο κ. Καψής είπε ότι ο φορέας αυτός θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο «και εγώ τότε θα παραιτηθώ». Όπως διευκρίνισε, έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Δεν έχει νόημα, γιατί να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή; Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο, θα είναι αντίφαση αν παραμείνω» είπε.
Ο κ. Καψής τόνισε ότι η κυβέρνηση έφερε ένα νόμο, με τον οποίο εξασφαλίζει την απόλυτη ανεξαρτησία της τηλεόρασης. Στην ουσία, εάν παραμείνει και μετά, ο κ. Καψής εκτιμά ότι δεν χρειάζεται να είναι υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης γιατί θα είναι σαν ένας υπουργός προπαγάνδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά

