Συνελήφθη ο εκδότης Γιώργος Κουρής για χρέη στο Δημόσιο
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο εκδότης Γ.Κουρής, ο οποίος συνελήφθη το πρωί αγια χρέη προς το Δημόσιο, έπειτα από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Ο εκδότης θα παραμείνει το βράδυ κρατούμενος.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο εκδότης Γιώργος Κουρής, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο, έπειτα από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, που αφορά ποσό περίπου 680.000 ευρώ και παραπέμφθηκε να δικαστεί την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.
Ο εκδότης θα παραμείνει το βράδυ κρατούμενος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δήμος Τανάγρας: Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
- Ο Ερντογάν δηλώνει ότι «η ενότητα αντανακλάται στην ασφάλεια» σε ομιλία του στο ΝΑΤΟ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442