Εκδικάστηκε η υπόθεση επιμέλειας της μικρής Μαρίας
Εκδικάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο. Στην παρούσα φάση, η διαδικασία αφορά στην οριστική ανάθεση της επιμέλειας του κοριτσιού στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Εκδικάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το σε εκκρεμότητα ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο.
Όπως είναι γνωστό, μετά την αποκάλυψη και τροπή της υπόθεσης με τους δυο αθίγγανους «γονείς» να είναι προφυλακισμένοι -ο άνδρας στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στις φυλακές Κορυδαλλού- η επιμέλεια του παιδιού ανατέθηκε προσωρινά από την Εισαγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Στην παρούσα φάση, η νομική διαδικασία αφορά στην οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου στην συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον του μικρού κοριτσιού. Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο αθίγγανων δεν παρέστησαν στη διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα «τυπικό» και «διαδικαστικό», από τη στιγμή που οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί.
Οι κινήσεις του ζεύγους των αθίγγανων θα εξαρτηθούν από την αποφυλάκισή τους, την οποία επιδιώκει η υπεράσπισή τους, καθώς υπογραμμίζει ότι από την εξέλιξη της υπόθεσης δεν προέκυψε θέμα αρπαγής του παιδιού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN


