Τουριστικά πακέτα από ΗΠΑ προς Ελλάδα και Ισραήλ
Η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων, με στόχο τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών από την Αμερική προς την Ελλάδα και το Ισραήλ και η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των τριών πλευρών, ήταν το βασικό αντικείμενο συνάντησης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με με ελληνο-αμερικανικές και αμερικανο-εβραϊκές οργανώσεις.
Η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων, με στόχο τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών από την Αμερική προς την Ελλάδα και το Ισραήλ και η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των τριών πλευρών, ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τα προεδρεία των American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), American Hellenic Institute (AHI) και Conference of Presidents of the Major Jewish Organizations (CoP), το μεσημέρι της Τρίτης.
Πρόκειται για ελληνο-αμερικανικές και αμερικανο-εβραικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, με τις οποίες συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης, μεταξύ των τριών χωρών (ΗΠΑ- Ελλάδος και Ισραήλ). Από την πλευρά της η υπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενο προορισμό και ανέλυσε στους συνομιλητές της το εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι η χώρα τηρεί τις υποσχέσεις της και προωθεί τις μεταρρυθμίσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση: Αποχωρήσεις, διχασμός και στο βάθος οι «κομμένοι»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.734 οι νεκροί από τους σεισμούς σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Ντούα Λίπα: Ηχηρή παρέμβαση για την Αλβανία – Υπέρ της Επανάστασης των Φλαμίνγκο, κατά του Ράμα
- H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Τίλεμανς (pics+vids)
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
- Αναφορές για βύθιση φορτηγού πλοίου χύδην φορτίου στο Μπάνταρ Αμπάς του Ορμούζ [βίντεο]
