
Coca-Cola 3E: Υλοποιεί επενδύσεις στην Ελλάδα
Σε σημαντικές επενδύσεις, προχωρά, εντός του 2014, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με γνώμονα τη στρατηγική δέσμευσή της για διατήρηση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και παραμένοντας προσηλωμένη στην παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας μη αλκοολούχων ποτών στα εκατομμύρια των καταναλωτών που την εμπιστεύονται. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και […]
Σε σημαντικές επενδύσεις, προχωρά, εντός του 2014, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με γνώμονα τη στρατηγική δέσμευσή της για διατήρηση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και παραμένοντας προσηλωμένη στην παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας μη αλκοολούχων ποτών στα εκατομμύρια των καταναλωτών που την εμπιστεύονται.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς, προχωρά σε ενέργειες βελτίωσης της παραγωγικής και εφοδιαστικής διαδικασίας της, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας των παραγωγικών μονάδων της, όπου συνεχίζει να παράγεται το 98% των προϊόντων της που διατίθενται στην ελληνική αγορά, καθώς και την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.
Εντός των επόμενων μηνών, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 3 εκατ. ευρώ στη μονάδα παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδας, όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.
Επίσης, η εταιρεία προβαίνει σε επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ στη μονάδα του Σχηματαρίου Βοιωτίας, με στόχο αφενός την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και του νερού και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητάς της. Σημειώνεται ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη μονάδα του Σχηματαρίου έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις ύψους 18 εκατ. ευρώ.
Η παραγωγική μονάδα της εταιρείας στο Βόλο παραμένει μία από τις βασικές παραγωγικές μονάδες της εταιρείας στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί πλέον στην παραγωγή αναψυκτικών. Συγκεκριμένα, η μονάδα στον Βόλο παράγει το 84% του όγκου αναψυκτικών σε γυάλινη φιάλη για όλη την ελληνική αγορά, ενώ αποτελεί βασική μονάδα για την παραγωγή αναψυκτικών σε κουτιά αλουμινίου, καλύπτοντας το 29% της συνολικής παραγωγής, που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς και των αγορών του εξωτερικού.
Επιπλέον, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεχίζει την παραγωγική δραστηριότητά της στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του νησιού. Από τη δραστηριότητα στο Ηράκλειο, η εταιρεία συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της Κρήτης και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του νησιού και συμπληρωματικά της υπόλοιπης χώρας σε αναψυκτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442