Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρατείνεται η νοσηλεία της Τριερβελέρ μετά το σοκ της σχέσης Ολάντ

Παρατείνεται η νοσηλεία της Τριερβελέρ μετά το σοκ της σχέσης Ολάντ

Παρατείνεται η παραμονή της Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη με νευρικό κλονισμό μετά την αποκάλυψη της μυστικής σχέσης του Φρανουσά Ολάντ. Ο γαλλικός Τύπος γράφει την ίδια στιγμή πως ο Ολάντ την είχε ενημερώσει προσωπικά για το επίμαχο τεύχος του περιοδικού Closer την παραμονή της κυκλοφορίας του. Άγνωστο παραμένει το μέλλον της σχέσης τους, αν και γαλλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν την Τριερβελέρ πρόθυμη να τον συγχωρήσει.

Παρατείνεται η παραμονή της Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη με συμπτώματα νευρικού κλονισμού μετά την αποκάλυψη της μυστικής σχέσης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ. Η σύντροφος του Ολάντ επρόκειτο να λάβει εξιτήριο τη Δευτέρα, αλλά οι γιατροί κρίνουν ότι χρίζει περαιτέρω ξεκούρασης και παρακολούθησης.

Ο γαλλικός Τύπος γράφει την ίδια στιγμή πως το βράδυ πριν την κυκλοφορία του επίμαχου τεύχους του περιοδικού Closer ο Ολάντ είχε ενημερώσει προσωπικά την σύντροφό του για το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που θα έρχονταν στο φως από τις σελίδες του εβδομαδιαίου περιοδικού.

Τη σχετική πληροφορία δημοσιεύει η εφημερίδα Le Figaro, αναφέροντας επίσης ως προς τη νοσηλεία της Βαλερί Τριερβελέρ πως οι γιατροί της έχουν συνταγογραφήσει αγωγή δέκα ημερών για τον ύπνο και θα πρέπει να παραμείνει αρκετές ημέρες υπό παρακολούθηση. Από το νοσοκομείο δεν έχει δοθεί κάποια εκτίμηση για την πιθανή ημερομηνία εξόδου της.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien αναφέρει, εν τω μεταξύ, πως η επίσημης σύντροφος του Γάλλου προέδρου εμφανίζεται έτοιμη να τον συγχωρήσει. Η εφημερίδα σημειώνει ακόμη πως είναι ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης περί υποτιθέμενης απόπειρας αυτοκτονίας της Τριερβελέρ λόγω της απιστίας.

Η σύντροφος του Ολάντ, σύμφωνα με την Parisien, δεν ήθελε να πιστέψει τις φήμες που ακούγονταν εδώ και εβδομάδες στο Παρίσι για την παράλληλη σχέση του Ολάντ. Εκείνη και ο Γάλλος πρόεδρος πέρασαν μαζί την 26 Δεκεμβρίου με την οικογένειά της, και γιόρτασαν επίσης μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Φρανσουά Ολάντ και η Βαλερί Τριερβελέρ είναι μαζί από το 2007 και η επίσημη σύντροφός του κατοικεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας -ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ- άφησε την προηγούμενη σύντροφό του, πολιτικό των Σοσιαλιστών και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, για να είναι με την Τριερβελέρ.

Μετά τις εξελίξεις, το μέλλον της σχέσης τους παραμένει άγνωστο. Ο ίδιος ο Ολάντ έχει καταγγείλει το περιοδικό Closer για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής, αλλά δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα.

Και είναι σίγουρο ότι την Τρίτη θα βρεθεί απέναντι σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την ιδιωτική του ζωή κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενώπιον 600 Γάλλων και ξένων δημοσιογράφων, η οποία ήλπιζε πως θα σηματοδοτούσε μία αλλαγή σελίδας από το καταστροφικό 2013 με την παρουσίαση της νέας κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024