Προβληματισμός για το β’ ημίχρονο, ικανοποίηση για τη νίκη στον ΠΑΟ
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε με διάρκεια στην εμφάνιση, έφτιαξε το κλίμα στους «πράσινους».
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε με διάρκεια στην εμφάνιση, έφτιαξε το κλίμα στους «πράσινους».
Στην προπόνηση της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον 45 λεπτά στον αγώνα με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σίλντενφελντ και Πέτριτς, ενώ ο Αμπέιντ γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»


