Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πτώμα» ξύπνησε σε νεκροτομείο της Κένυας

«Πτώμα» ξύπνησε σε νεκροτομείο της Κένυας

Διαπιστώθηκε ο... θάνατός του σε νοσοκομείο, αλλά την επόμενη ημέρα ξύπνησε, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους στο νεκροτομείο όπου βρισκόταν. Ο λόγος για έναν Κενυάτη, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει με εντομοκτόνο.

Διαπιστώθηκε ο… θάνατός του σε νοσοκομείο, αλλά την επόμενη ημέρα ξύπνησε, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους στο νεκροτομείο όπου βρισκόταν.

Ο λόγος για έναν Κενυάτη, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει με εντομοκτόνο. Ο Πολ Μουτόρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναϊβάσα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ή έτσι νόμιζαν, καθώς την επόμενη ημέρα ο Μουτόρα τρομοκράτησε το προσωπικό του νεκροτομείου, όταν άρχισε να αναπνέει και να κουνιέται.

Οι δύο εργαζόμενοι του νεκροτομείου έφυγαν ουρλιάζοντας, όταν είδαν τον Μουτόρα να ξυπνάει.

Γιατρός δήλωσε ότι το φάρμακο που του δόθηκε ως θεραπεία, μειώνει τους παλμούς της καρδιάς και τονίζει ότι αυτό μπορεί να οδήγησε το νοσοκομείο να κάνει λάθος εκτίμηση.

Οι συγγενείς του Μουτόρα είχαν ήδη αναγνωρίσει τη σορό του άνδρα και είχαν επιστρέψει σπίτι για να κάνουν τις ετοιμασίες για την κηδεία, όταν το νοσοκομείο τους τηλεφώνησε, λέγοντάς τους ότι ο άνδρας ήταν στην πραγματικότητα ζωντανός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024