Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τις πατερίτσες η Μέρκελ στην ανταλλαγή ευχών με τον Πρόεδρο

Με τις πατερίτσες η Μέρκελ στην ανταλλαγή ευχών με τον Πρόεδρο

Τις καθιερωμένες ευχές του Προέδρου της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουχ και της συντρόφου του Ντανιέλα Σαντ δέχθηκε η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία φωτογραφήθηκε με το ζεύγος κρατώντας τις πατερίτσες της. Η καγκελάριος αναρρώνει από το ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα στο σκι, συνεχίζοντας όμως κανονικά τις δραστηριότητές της.

Τις καθιερωμένες ευχές του Προέδρου της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουχ και της συντρόφου του Ντανιέλα Σαντ δέχθηκε η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία φωτογραφήθηκε με το ζεύγος κρατώντας τις πατερίτσες της.

Η καγκελάριος αναρρώνει από το ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα στο σκι, συνεχίζοντας όμως κανονικά τις δραστηριότητές της, αλλά ακυρώνοντας τα προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό.

Η περιπέτεια της Μέρκελ αποτέλεσε πάντως μία καλή ευκαιρία… επιμόρφωσης του γερμανικού αναγνωστικού κοινού. To Spiegel παρουσιάζει, με αφορμή το ατύχημα, εκτενώς τι συμβαίνει στις διάφορες περιπτώσεις κατάγματος στη λεκάνη, πώς αξιολογείται η σοβαρότητά τους και τι θεραπεία ακολουθείται κάθε φορά.

Η Sueddeutsche Zeitung παρουσιάζει το νομικό πλαίσιο γύρω από την εκτέλεση των κυβερνητικών καθηκόντων σε περίπτωση ασθένειας του/της καγκελαρίου -κάτι που δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση Μέρκελ, την οποία θα αντικαθιστούσε ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ του SPD.

Δεν λείπουν επίσης και τα κείμενα «αθλητικού» ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν το κατά πόσον είναι συνηθισμένος ένας τραυματισμός όπως εκείνου της καγκελαρίου.

Η έμπειρη σκιέρ Μέρκελ, αναφέρει σχετικά το Spiegel, πήγαινε σχετικά αργά και ατυχήματα όπως το δικό της είναι σχετικά σπάνια. Η σωστή εκπαίδευση, η ρεαλιστική αντίληψη των δυνατοτήτων του κάθε σκιέρ και ο συνυπολογισμός της εποχής (και του είδους του χιονιού στην πίστα) είναι σημαντικές, συμβουλεύει το περιοδικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024