Είκοσι ημέρες αποκλεισμός στον Κομπότη, πρόστιμα στις ΠΑΕ
Με αποκλεισμό 20 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 2.500 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Ιωάννη Κομπότη για τη συμπεριφορά του, ενώ με επιπλέον 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ομάδα της Λιβαδειάς. Πρόστιμα επιβλήθηκαν και στις ΠΑΕ Άρης, Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Με αποκλεισμό 20 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 2.500 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Ιωάννη Κομπότη για τη συμπεριφορά του, ενώ με επιπλέον 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ομάδα της Λιβαδειάς.
Πρόστιμα επιβλήθηκαν και στις ΠΑΕ Άρης, Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Η ανακοίνωση:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης Αγωνιστικής.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν. Κουνδουράκη (γυμναστή) : Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Ν. Κουνδουράκη: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 17η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ι.Κομπότη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Ι.Κομπότη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι. ΚΟΜΠΟΤΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 17η αγωνιστική
Α) Εργοτέλης (Κ20), Σ. Πρωτογεράκη (Προπονητή),Κ. Συγγενίδη (Εκπρόσωπο): Για την συμπεριφορά του προπονητή κ.Σ.Πρωτογεράκη και του εκπροσώπου κ.Κ.Συγγενίδη: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βγάζουν από διεθνείς τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442