Κοκαΐνη σε συσκευασίες μπανάνας βρέθηκε σε σουπερμάρκετ του Βερολίνου
Κιβώτια παραγεμισμένα με μπανάνες και κοκαΐνη παραδόθηκαν σε πέντε σουπερμάρκετ του Βερολίνου από... τεχνικό λάθος. Το προσωπικό των σουπερμάρκετ ανακάλυψε τα 140 κιλά κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στις συσκευασίες, λίγο πριν τα φρούτα διατεθούν προς πώληση στο κοινό.
Κιβώτια παραγεμισμένα με μπανάνες και κοκαΐνη παραδόθηκαν σε πέντε σουπερμάρκετ του Βερολίνου από… τεχνικό λάθος.
Το προσωπικό των σουπερμάρκετ ανακάλυψε τα 140 κιλά κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στα κιβώτια, λίγο πριν τα φρούτα διατεθούν προς πώληση στο κοινό.
«Φυσικά, (η ανακάλυψη) μάς εξέπληξε» είπε ο Όλαφ Σρεμ, ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας, κάνοντας λόγο για λάθος των λαθρεμπόρων ναρκωτικών στη διαδικασία παράδοσης.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει ανακαλυφθεί τα τελευταία 15 χρόνια στη γερμανική πρωτεύουσα. Εκτιμάται ότι η αξία της κοκαΐνης στη μαύρη αγορά έφτανε τα 6 εκατομμύρια ευρώ.
Η κοκαΐνη βρέθηκε σε επτά από τα 1.134 κιβώτια που μεταφέρθηκαν από την Κολομβία στο Αμβούργο και παραδόθηκαν σε μανάβικο στο Βερολίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες





