Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τρεις νεκρούς, ανάμεσά τους ένα παιδί
Ένα παιδί ενάμισι έτους και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ανασύρθηκαν νεκρά από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, το ένα εκ των οποίων σοβαρά. Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική κάνουν λόγο για αυτοπυρπόληση του ηλικιωμένου.
Τρία άτομα, ένα παιδί ενάμισι έτους και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ανασύρθηκαν νεκρά από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και το εγγονάκι τους. Άλλα δύο άτομα, ένας 10χρονος και ένας 18χρονος έχουν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου. Το 10χρονο παιδί έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική κάνουν λόγο για αυτοπυρπόληση του ηλικιωμένου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ σε ηλικία 77 χρόνων
- Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μια από τις 10 πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Το κρίσιμο μισάωρο
- Από τα social media στην ηρεμία: Οι κρυμμένοι αγροτικοί προορισμοί που επιλέγει η Gen Z στην Ευρώπη
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο
- Μάρω Κοντού: Ποια σταρ του σινεμά έθεσε βέτο στη Φίνος Φιλμ
