Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σε βίντεο πιθανώς έχει καταγραφεί το ατύχημα του Σουμάχερ

Γερμανός ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει... κατά τύχη τη στιγμή του ατυχήματος που είχε στις γαλλικές Άλπεις ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μάικλ Σουμάχερ, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ιστοσελίδα του.

Γερμανός ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει… κατά τύχη τη στιγμή του ατυχήματος που είχε στις γαλλικές Άλπεις ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μάικλ Σουμάχερ, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ιστοσελίδα του.

Όπως γράφει το περιοδικό, ένας 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε σκι. Στο βίντεο φαίνεται να περνά ο Σουμάχερ με χαμηλή ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή με το Spiegel, σκιέρ που πιθανώς είναι ο Σουμάχερ κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση, η μαρτυρία και το βίντεο μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσουν το ζήτημα της ταχύτητας με την οποία ο Σουμάχερ κατέβαινε.

Η καταγραφή είναι θολή και είναι προς το παρόν δύσκολο να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος Γερμανός μάρτυρας προτίθεται πάντως να παραδώσει το βίντεο στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία, οι οποίες έχουν αναλάβει τη έρευνα του ατυχήματος, γράφει το Spiegel.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση όπως δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024