Εκτός από «Σιδηρά» η Θάτσερ ήταν και πολύ κοκέτα
Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την πρωθυπουργία της Θάτσερ ήρθαν στη δημοσιότητα με το άνοιγμα των Εθνικών Αρχείων του 1984. Μέσα σε όλα όμως αποκαλύφθηκε και κάτι που ελάχιστοι ήξεραν: η «Σιδηρά Κυρία» ήταν και κοκέτα, αφού μέσα σε 12 μήνες πήγε 118 φορές στο κομμωτήριο.
Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την πρωθυπουργία της Θάτσερ ήρθαν στη δημοσιότητα με το άνοιγμα των Εθνικών Αρχείων του 1984.
Μέσα σε όλα όμως αποκαλύφθηκε και κάτι που ελάχιστοι ήξεραν: η «Σιδηρά Κυρία» ήταν και αρκετά κοκέτα, αφού μέσα σε 12 μήνες πήγε 118 φορές στο κομμωτήριο.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις σημειώσεις και το πρόγραμμα που κρατούσε στο ημερολόγιό της η πρωθυπουργός της Βρετανίας.
Μάλιστα, όπως προκύπτει, την περίοδο που η Βρετανία φιλοξενούσε τους ηγέτες της G6 (ΗΠΑ, Καναδάς, Ιαπωνία, Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία) η πρωθυπουργός πήγαινε κάθε μέρα στο κομμωτήριο επί πέντε μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας
- Τελικός Europa League 2026 – Το είδαμε κι αυτό, οπαδοί της Άστον Βίλα έκλεψαν ντελιβερά! (vid)
- Στέλεχος Φενέρμπαχτσε: «Θα έχουμε πάνω από τέσσερις χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα»
- Σταύρος Φλώρος: Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2026 μετά τον ακρωτηριασμό του

