Αμφίβολος για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ριβάνης
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ένα όνομα στο απουσιολόγιο του.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ένα όνομα στο απουσιολόγιο του.
Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και όπως γίνεται αντιληπτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση του Αγρινίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ο Ρισβάνης, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου πάλι είχε μείνει για κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατρακυλούν τα ποσοστά αποδοχής των ΗΠΑ παγκοσμίως, αύξηση θετικών γνωμών για την Κίνα – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- «Δεν θα έπρεπε να είναι στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ» – Η δήλωση Νικολαΐδη και η διόρθωση
- Δήμος Λευκάδας: Δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με την αστεγία
- Χαλκιδική: Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο
- Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου
- Κατζ στον Χέγκσεθ: «Αποφασισμένο» το Ισραήλ να παραμείνει σε «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Συρία και Γάζα




