Εγκώμια Μπάνκι για Παναθηναϊκό
Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Λούκα Μπάνκι, τεχνικό της Αρμάνι. Η ιταλική ομάδα είναι η πρώτη αντιπαλος των «πρασίνων» στο top 16 την Πέμπτη και ο προπονητής τους θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ματς «θα δείξει τις προοπτικές μας στον όμιλο».
Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Λούκα Μπάνκι, τεχνικό της Αρμάνι. Η ιταλική ομάδα είναι η πρώτη αντιπαλος των «πρασίνων» στο top 16 την Πέμπτη και ο προπονητής τους θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ματς «θα δείξει τις προοπτικές μας στον όμιλο».
Αναλυτικά:
Λούκα Μπάνκι (προπονητής Αρμάνι Μιλάνο): «Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός παραλίγο να εξασφαλίσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Γνωρίζουμε ότι σε αυτό τον όμιλο είμαστε αουτσάιντερ, όμως την ίδια στιγμή έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες και αυτό θέλουμε να κάνουμε, κάνοντας την αρχή από τον αγώνα στην Αθήνα. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα δειξει τι προοπτικές έχουμε στον όμιλο. Διαθέτουν σπουδαίο ρόστερ, έχοντας σαν σύμβολο τον Μπατίστ, όμως η ταυτότητα της ομάδας είναι ο Διαμαντίδης. Έχουν ακόμη πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή, κυρίως οι Γκιστ και Λάσμε που δίνουν πολλά επιθετικά και αμυντικά με τον τρόπο που αγωνίζονται».
Ντάνιελ Χάκετ (Αρμάνι Μιλάνο): «Το πρώτο βήμα είναι πάντα σημαντικό αλλά πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι τη φορά, ένα δεκάλεπτο τη φορά, μία κατοχή τη φορά και θα είμαστε καλά από τη στιγμή που η περιφέρειά μας έχει παίκτες που είναι πολύ καλοί και οι ψηλοί μας είναι δυνατοί επίσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος Ιουνίου – Παραμένει η αβεβαιότητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης


