
Το σκηνικό του καιρού έως την Πρωτοχρονιά
Τυπικά χειμερινό σκηνικό, χωρίς φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα, προβλέπει η ΕΜΥ για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη μέρα του 2014. Ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά έντονο θα είναι το κρύο σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
Τυπικά χειμερινό σκηνικό, χωρίς φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα, προβλέπει η ΕΜΥ για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη μέρα του 2014. Ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά έντονο θα είναι το κρύο σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
Την Τρίτη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις α οποίες θα πυκνώσουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στα νοτιοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια.
Οι άνεμοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα 7 μποφόρ.
Στην Αττική η θεερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 3 έως 10 βαθμούς.
Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 προβλέπονται στα νοτιοανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση (παγετός τη νύχτα και το πρωί σε κεντρικά και βόρεια) και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.
Στην Αττική η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
