Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταινίες: Παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην TV

Ταινίες: Παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην TV

Το διήμερο Παραμονής και Πρωτοχρονιάς, τι θα δούμε στην τηλεόραση; Τρίτη 31/12 03.30 Επισκέπτες της Συμφοράς – STAR Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1988 Πρωταγωνιστές: Νταν Ακρόιντ, Τζον Κάντι, Ανέτ Μπένινγκ, Χίλαρι Γκόρντον Σκηνοθεσία: Χάουαρντ Ντόιτς Ο Τσετ αποφασίζει να χαρεί τις διακοπές του σε μια καλύβα δίπλα σε μια ειδυλλιακή λίμνη, παρέα με την οικογένειά του. […]

Το διήμερο Παραμονής και Πρωτοχρονιάς, τι θα δούμε στην τηλεόραση;
Τρίτη 31/12

03.30 Επισκέπτες της Συμφοράς – STAR
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1988
Πρωταγωνιστές: Νταν Ακρόιντ, Τζον Κάντι, Ανέτ Μπένινγκ, Χίλαρι Γκόρντον
Σκηνοθεσία: Χάουαρντ Ντόιτς

Ο Τσετ αποφασίζει να χαρεί τις διακοπές του σε μια καλύβα δίπλα σε μια ειδυλλιακή λίμνη, παρέα με την οικογένειά του. Και ενώ οι πρώτες μέρες περνούν ιδανικά, ξαφνικά φτάνει ο κουνιάδος του Ρόμαν, με τη δική του οικογένεια και όλα ανατρέπονται. Ο Τσετ δεν αντέχει τη συμπεριφορά του Ρόμαν, με αποτέλεσμα να συμβούν πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις…

21.00 Χίλιες και Μία Νύχτες – STAR
Μια περιπέτεια εξωτικής φαντασίας, μέσα από μια φαντασμαγορική παραγωγή, όπου παρελαύνουν η Σεχραζάντ, ο Αλή Μπαμπάς και οι 40 κλέφτες, ο Αλαντίν, το τζίνι και το μαγικό λυχνάρι. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σεχραζάντ, η Μίλι Αβιτάλ και αφηγητής, ο Άλαν Μπέιτς. 31/12, 21.00, Star
Διαβάστε περισσότερα

21.15 Ο Ποντικομικρούλης – MEGA
Μια ψηφιακή δημιουργία, από τους σπεσιαλίστες του είδους της Sony Pictures Imageworks συμπράττει με τον Μάικλ Τζέι Φοξ, που δανείζει την φωνή του στον γλυκό Στιούαρτ, την βραβευμένη με ‘Οσκαρ Τζίνα Ντέιβις, Τζόναθαν Λιπνίκι και τον Χιου Λόρι, που αποτελούν την ανθρώπινη οικογένειά του.
Διαβάστε περισσότερα

21.15 Shrek 2 – ANT1

Ο ασχημούλης αλλά γλυκούλης Σρεκ παραμένει ένας σταθμός στο ψηφιακό κινούμενο σχέδιο. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη, σε σκηνοθεσία Άντριου Άνταμσον και Κέλι Άσμπουρι.
Διαβάστε περισσότερα


24.00 Hawking – ΣΚΑΪ
Πρωταγωνιστούν: Benedict Cumberbatch (Stephen Hawking), Michael Brandon (Arno Penzias), Tom Hodgkins (Robert Wilson), Lisa Dillon (Jane Wilde), John Sessions (Dennis Sciama), Peter Firth (Sir Fred Hoyle)
Στα τέλη Ιανουαρίου του 1963, ο 21 ετών Stephen Hawking στάθηκε μπροστά στο διευθυντή νευρολογίας του νοσοκομείου St Bartholomew’s του Λονδίνου, ο οποίος με πολύ προσεκτικά λόγια του δήλωσε ότι έχει μόνο άλλα 2 χρόνια ζωής! Η διάγνωση αποδείχτηκε λάθος.. όχι μόνο ζει ακόμα αλλά θεωρείται ένα από τα λαμπρότερα επιστημονικά μυαλά όλων των εποχών…


Τετάρτη 1/1/2014

12.10 Μην χάσετε το μεσημέρι της πρώτης μέρας του χρόνου. Την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία Βιέννης στη Δημόσια Τηλεόραση.

12.30 Ο Gummy Bear Σώζει τον Αϊ Βασίλη – STAR – Α’ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κινούμενα σχέδια
Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία!
, αγωνίζονται να σώσουν τα Χριστούγεννα και τον Αι Βασίλη. Είναι παραμονή Χριστουγέννων, ο Gummy Bear και οι φίλοι του – η γάτα Κάλα, η νυχτερίδα Βαμπίρο και ο Χάρι ο χαμαιλέοντας – μαθαίνουν από τα ξωτικά ότι ο Αι Βασίλης έχει εξαφανιστεί! Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε στο Βόρειο Πόλο να μάθουν τι συμβαίνει και να σώσουν τα Χριστούγεννα. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ο Αϊ Βασίλης πήγε διακοπές στο Νησί των Χριστουγέννων, όπως κάνει κάθε χρόνο, όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε!

*Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη

13.30 Ο Σκούμπι Ντου και οι Εξωγήινοι Εισβολείς – STAR

Σκηνοθεσία: Τζιμ Στένστρουμ
Ο Σκούμπι – Ντου, ο Σάγκι και η παρέα της Μυστήριο Α.Ε. στην πιο εξωγήινη περιπέτεια! Όταν η παρέα καταλήγει σε μια απομονωμένη εγκαταλελειμμένη πόλη, ανακαλύπτούν ότι είναι γεμάτη ιπτάμενους δίσκους, περίεργους επιστήμονες… και όχι και πολύ φιλικούς εξωγήινους!

Και αφού γλιτώνουν από το κυνήγι με τους εξωγήινους και μια απαγωγή, ακόμα πιο περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Σκούμπι Ντου και τον Σάγκι καθώς ερωτεύονται και οι δυο κεραυνοβόλα! Σε μια άκρως απόρρητη κυβερνητική ερευνητική βάση κρυμμένη σε ένα τεράστιο υπόγειο δίκτυο σπηλαίων κάτω από την έρημη πόλη, οι ερωτοχτυπημένοι φίλοι μας με την παρέα τους ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να λύσουν το μυστήριο…

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

15. 00 Χριστούγεννα στα Τέσσερα – STAR

Πρωταγωνιστές: Ρις Γουίδερσπουν, Βινς Βον, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Σίσι Σπέισεκ, Γιον Βόιτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον

Ο Μπραντ και η Κέιτ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, που ξέρει να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή του, μακριά από ενοχλητικούς συγγενείς και υποχρεώσεις. Έτσι, κάθε Χριστούγεννα αφήνουν τις θεότρελες οικογένειες τους και ταξιδεύουν μαζί σε κάποιο ηλιόλουστο, τροπικό παράδεισο. Μόνοι, χωρίς υστερικούς γονείς, κακομαθημένα αδέλφια, μωρά που τσιρίζουν, καυγάδες και όλα αυτά που περιλαμβάνει η φράση «οικογενειακές στιγμές».

Για κακή τους τύχη όμως, αυτή τη φορά αποκλείονται, λόγω κακοκαιρίας, στο αεροδρόμιο και η αδιάκριτη τηλεοπτική κάμερα αποκαλύπτει στις οικογένειες τους το που βρίσκονται. Χωρίς να έχουν δικαιολογία αλλά και τρόπο διαφυγής, ο Μπραντ και η Κέιτ είναι αναγκασμένοι να κάνουν μέσα σε μία μέρα τέσσερις φορές Χριστούγεννα! Δηλαδή, θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι του πατέρα του Μπραντ, στο σπίτι της μητέρας της Κέιτ αλλά και στη μητέρα του Μπραντ και στον πατέρα της Κέιτ! Για κακή τους τύχη, είναι χωρισμένοι και ο ένας χειρότερος από τον άλλο! Όσο προετοιμασμένος και να είσαι για τον πρωτότυπο αυτό χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο, οι εκπλήξεις είναι πάντα μεγάλες!
Διαβάστε περισσότερα

16.45 Το Πολικό Εξπρές – STAR

Ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο μετατρέπει τις αμφιβολίες του ήρωα της ταινίας σε πίστη και στο να ανακαλύψει βαθιά τον εαυτό του. Το τραγούδι «Believe» των Γκλεν Μπάλαρντ και Άλαν Σιλβέστρι, που ακούγεται στην ταινία, κέρδισε το βραβείο GRAMMY καλύτερου τραγουδιού.
Διαβάστε περισσότερα


21.00 Ο Τζακ και η Φασολιά – MEGA

Ένα απίστευτο μέρος, πέρα από κάθε φαντασία, όπου η κότα γεννά χρυσά αυγά και μια φασολιά αναρριχάται ως τον ουρανό, όπου ένας γίγαντας ζει για να σκορπά το Κακό… Για μικρούς και μεγάλους η περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2001.
Διαβάστε περισσότερα

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024