Με νίκη συνέχισαν Ιντιάνα, Τορόντο και Κλίπερς
Με πρωταγωνιστή τον Πολ Τζορτζ που σημείωσε 24 πόντους και τον Στίβενσον να προσθέτει 12 πόντους, να μαζεύει δέκα ριμπάουντ και να μοιράζει ισάριθμες ασίστ, οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν άνετα των Σικάγο Μπουλς με 106-79
Με πρωταγωνιστή τον Πολ Τζορτζ που σημείωσε 24 πόντους και τον Στίβενσον να προσθέτει 12 πόντους, να μαζεύει δέκα ριμπάουντ και να μοιράζει ισάριθμες ασίστ, οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν άνετα των Σικάγο Μπουλς με 106-79.
Παράλληλα, οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν την έκπληξη νικώντας μέσα στην Οκλαχόμα με 104-98, υποχρεώνοντας τους Θάντερ στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους. Κορυφαίος των νικητών ο Λόουρι με 22 πόντους κι εννέα ασίστ, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ουέστμπρουκ και Ντουράντ με 27 και 24 πόντους, αντίστοιχα.
Τέλος, οι ΛΑ Κλίπερς χρειάσθηκαν την παράταση για να νικήσουν με 120-116 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 32 πόντους, ενώ από τους ηττημένους, διακρίθηκε ο Νίκολα Πέκοβιτς με 33 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί οι Τραμπ-ουκισμοί στους δημοσιογράφους δεν πρέπει να περάσουν
- Οδύσσεια και διαλεκτική
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ – Το πακέτο εξοπλιστικών που εγκρίθηκε και η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
- Solo travel: Αυτοί είναι οι ασφαλέστεροι προορισμοί για ταξίδι χωρίς παρέα – Η πλειοψηφία είναι στην Ευρώπη
- Χανιά: Κοιμόταν στην παραλία, νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και κάλεσαν το ΕΚΑΒ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν



