Επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό (η οποία είχε και κοινοποίηση στην ΕΟΚ), δημοσιοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία επαναφέρει το αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ουσιαστικά πρόκειται για το αίτημα που είχε καταθέσει και πριν από το ντέρμπι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν πράξει και οι «πράσινοι» πριν τους περυσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, είχαν ζητήσει πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος και ούρων) όλων των καλαθοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των δύο ομάδων.

Η επιστολή, κοινοποιήθηκε εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και στην ΕΟΚ. Σύμφωνα με το… δεδικασμένο, η λογική λέει πως το αίτημα θα απορριφθεί και θα επιλεγεί να δώσουν δείγμα μετά το παιχνίδι πέντε παίκτες από κάθε ομάδα.

Υπέρ του αιτήματος ο Παναθηναϊκός

Θετική υποδοχή είχε από πλευράς Παναθηναϊκού το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες και των δύο ομάδων για τον μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

«Χαιρόμαστε που η ΚΑΕ Ολυμπιακός τάσσεται υπέρ της διαφάνειας που πρώτος υποστήριξε ο Παναθηναϊκός. Όλοι οι παίκτες μας είναι στη διάθεση του ΕΣΚΑΝ», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ