Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήρη έλεγχο ντόπινγκ θέλει ο Ολυμπιακός, «ευχαρίστως» λένε στον ΠΑΟ

Πλήρη έλεγχο ντόπινγκ θέλει ο Ολυμπιακός, «ευχαρίστως» λένε στον ΠΑΟ

Επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό (η οποία είχε και κοινοποίηση στην ΕΟΚ), δημοσιοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία επαναφέρει το αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θετική υποδοχή είχε από πλευράς Παναθηναϊκού το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες και των δύο ομάδων για τον μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό (η οποία είχε και κοινοποίηση στην ΕΟΚ), δημοσιοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία επαναφέρει το αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ουσιαστικά πρόκειται για το αίτημα που είχε καταθέσει και πριν από το ντέρμπι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν πράξει και οι «πράσινοι» πριν τους περυσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, είχαν ζητήσει πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος και ούρων) όλων των καλαθοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των δύο ομάδων.

Η επιστολή, κοινοποιήθηκε εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και στην ΕΟΚ. Σύμφωνα με το… δεδικασμένο, η λογική λέει πως το αίτημα θα απορριφθεί και θα επιλεγεί να δώσουν δείγμα μετά το παιχνίδι πέντε παίκτες από κάθε ομάδα.

Υπέρ του αιτήματος ο Παναθηναϊκός

Θετική υποδοχή είχε από πλευράς Παναθηναϊκού το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες και των δύο ομάδων για τον μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

«Χαιρόμαστε που η ΚΑΕ Ολυμπιακός τάσσεται υπέρ της διαφάνειας που πρώτος υποστήριξε ο Παναθηναϊκός. Όλοι οι παίκτες μας είναι στη διάθεση του ΕΣΚΑΝ», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024