Ο Ινιέστα συμφώνησε να μείνει στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018!
«Πιστός στρατιώτης» αποδεικνύεται για την Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα, καθώς, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, ο διεθνής μέσος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «Μπλαουγκράνα» (τουλάχιστον) έως το 2018. Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας. «Η επέκταση (του συμβολαίου) του Ινιέστα είναι επιβεβαιωμένη, δώσαμε τα χέρια και αυτό μας αρκεί. Ο Ινιέστα έχει συμβόλαιο έως το 2018», δήλωσε ο Ροσέλ και πρόσθεσε ότι από το 2018 και μετά οι δύο πλευρές θα διαπραγματεύονται σε ετήσια βάση την επέκταση της συνεργασίας τους.
«Πιστός στρατιώτης» αποδεικνύεται για την Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα, καθώς, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, ο διεθνής μέσος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «Μπλαουγκράνα» (τουλάχιστον) έως το 2018. Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας.
«Η επέκταση (του συμβολαίου) του Ινιέστα είναι επιβεβαιωμένη, δώσαμε τα χέρια και αυτό μας αρκεί. Ο Ινιέστα έχει συμβόλαιο έως το 2018», δήλωσε ο Ροσέλ και πρόσθεσε ότι από το 2018 και μετά οι δύο πλευρές θα διαπραγματεύονται σε ετήσια βάση την επέκταση της συνεργασίας τους, ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη και το αν θα είναι βασικός. Το ισχύον συμβόλαιο του Ινιέστα λήγει το 2015 και περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο 29χρονος άσος θα είναι 34 ετών στις 30 Ιουνίου 2018, κάτι που σημαίνει ότι θα συμπληρώσει 22 χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τον Σεπτέμβριο του 1996, σε ηλικία μόλις 12 ετών. Τη σεζόν 2001-02 προωθήθηκε από την ομάδα κάτω των 19 ετών στην Μπαρτσελόνα Β΄, ενώ τον Οκτώβριο του 2002 έπαιξε το πρώτο παιχνίδι του με τους «μεγάλους» της «Μπάρτσα» στο Μπριζ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ινιέστα έγινε ο πέμπτος παίκτης της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα που «δεσμεύεται» με συμβόλαιο έως το 2018, καθώς έχουν προηγηθεί οι Σέρχιο Μπούσκετς, Κρίστιαν Τέγιο και Λιονέλ Μέσι, ενώ έως το 2018 έχει υπογράψει και ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Σάντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Συνελήφθησαν οι «επαγγελματίες» μισογύνηδες Άντριου και Τρίσταν Τέιτ – Για τι κατηγορούνται
- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας
- Μουντιάλ 2026: Η Times Square «πλημμύρισε» από τους οπαδούς της Αργεντινής ενόψει τελικού (vids)
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους




