Χαράτσι στους βουλευτές με «πλούσιο» ‘πόθεν έσχες’ προτείνει ο Ν.Βούτσης
«Όποιος έχει τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες, ίσως τον καλέσουμε να βοηθήσει περισσότερο» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, προσπαθώντας να κλείσει τη συζήτηση που άνοιξε από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ορισμένων βουλευτών του κόμματος.
«Όποιος έχει τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες, ίσως τον καλέσουμε να βοηθήσει περισσότερο» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ορισμένων βουλευτών του κόμματος.
Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι το 90% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι νέοι στην πολιτική, αυτά ήταν τα πρώτα «πόθεν έσχες» και ότι το ζητούμενο είναι αν η αύξηση της περιουσιακής κατάστασης προκαλείται από τη συμμετοχή στην πολιτική.
Πάντως, για το θέμα υπήρξε σχόλιο και από τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος μιλώντας στο ίδιο κανάλι είπε ότι «τα ζητήματα αυτά προκαλούν την οργή και την αγανάκτηση». Η συνέντευξη Κουτσούμπα
Ο γγ του ΚΚΕ ζήτησε ακόμα να ελεχθεί, αν ισχύει, ότι άλλο στέλεχος του ΣΥΝ έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds, τα οποία έχουν σχέση με τις Σκουριές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα