Πρόστιμα 100.000 ευρώ της ΕΕΑ σε ΠΑΟ, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Εργοτέλη
«Βαρύ» πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που δεν προσκόμισαν την απαραίτητη εγγυητική επιστολή. Η παραπάνω ποινή αφορά τους Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Εργοτέλη.
«Βαρύ» πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που δεν προσκόμισαν την απαραίτητη εγγυητική επιστολή. Η παραπάνω ποινή αφορά τους Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Εργοτέλη.
Σε ό,τι αφορά τις ομάδες της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου έλαβε προθεσμία ως τις 15 Ιανουαρίου για την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής.
Για την ίδια ημέρα κλήθηκαν σε ακρόαση λόγω μη κατάθεσης του ίδιου δικαιολογητικού οι ΠΑΕ Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, ΑΟ Γλυφάδας, Πανηλειακός, Δόξα Δράμας, Κασσιόπη, Βύζας Μεγάρων, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αίτηση του αθλητή Alexandre D’ Acol Joaquim περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-1-2014
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.