Χριστοφιλοπούλου: Στην τελική φάση το νομοσχέδιο για τα μικρά ΝΠΙΔ
Στην τελική φάση επεξεργασίας βρίσκεται το νομοσχέδιο για την κατάργηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ), δήλωσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου και διευκρίνισε ότι «πρόκειται για οργανισμούς που έχουν προτείνει τα αρμόδια υπουργεία, οι περισσότεροι με ελάχιστο προσωπικό, το έργο των οποίων θα ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες».
Στην τελική φάση επεξεργασίας βρίσκεται το νομοσχέδιο για την κατάργηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ), δήλωσε στον Real fm η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου και διευκρίνισε ότι «πρόκειται για οργανισμούς που έχουν προτείνει τα αρμόδια υπουργεία, οι περισσότεροι με ελάχιστο προσωπικό, το έργο των οποίων θα ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες».
Αναφερόμενη στη νομοθετική ρύθμιση που αφορά τους πλειστηριασμούς, η υφυπουργός είπε ότι «δεν πρέπει να στοχοποιεί η μεσαία τάξη» και τόνισε ότι «προσωπικά, και με την ιδιότητα του βουλευτή, θα περιμένω να δω την τελική διάταξη».
Η κ. Χριστοφιλοπούλου, επίσης, έκανε λόγο «σοβαρό και ποινικό» παράπτωμα του κ. Λιάπη, μίλησε για συναίνεση, σημειώνοντας ότι «η χώρα δεν μπορεί να πάει σε ανάκαμψη, αν εμείς δεν συνεννοηθούμε νηφάλια», ενώ αναφέρθηκε και στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά.
«Η ραχοκοκκαλιά της κεντροαριστεράς πρέπει να συνδεθεί ξανά, και το ΠΑΣΟΚ, ως ιστορική συνέχειά της, πρέπει να αποτελέσει γέφυρα με το μέλλον της» είπε και υποστήριξε ότι «πρέπει να υπάρξει ενιαία κάθοδος των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς» στις ευρωεκλογές και «το ΠΑΣΟΚ να καθορίσει τη στάση του απέναντι στους 58, που είναι ένα σοβαρό εγχείρημα, αλλά και σε άλλα παρόμοια εγχειρήματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
