Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΠΕΜΑΚΟ : Βραβεύει τους καλύτερους διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), με την οργανωτική υποστήριξη των Money Show Conferences και της Global Group, έχει καθιερώσει τη βράβευση των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Φέτος, η απονομή των βραβείων Fund Managers’ Awards θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Συνέδριο του Money Show την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα […]

Η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), με την οργανωτική υποστήριξη των Money Show Conferences και της Global Group, έχει καθιερώσει τη βράβευση των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Φέτος, η απονομή των βραβείων Fund Managers’ Awards θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Συνέδριο του Money Show την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:45 στην αίθουσα «Τερψιχόρη Β» του Ξενοδοχείου Hilton.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΠΕΜΑΚΟ Δρ. Αικατερίνη Κατσαμπέ, τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, και ο κ. Ηλίας Γεωργουλέας, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Group AE. Στη συνέχεια θα ομιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή και Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιώργος Στεργίου, ο επιχειρηματίας και τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Κώστας Λουρόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Globo κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος.

Τα Fund Managers’ Awards βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού. Επίσης, προσωποποιούν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πετυχημένους διαχειριστές και επιβεβαιώνουν σε ετήσια βάση τη διαχειριστική επάρκεια.

Τα βραβεία Fund Managers’ Awards θα παραδώσουν στους Διαχειριστές των βραβευομένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι ή Πρόεδροι των αντίστοιχων εταιριών διαχείρισης και άλλα τιμώμενα πρόσωπα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024