Τραυματίστηκε σε επίθεση ο ιάπωνας πρόξενος στην Υεμένη
Ο πρόξενος της Ιαπωνίας στην Υεμένη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρι το πρωί της Κυριακής στη Σαναά. Ο πρόξενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της επίθεσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής πρεσβείας.
Ο πρόξενος της Ιαπωνίας στην Υεμένη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρι το πρωί της Κυριακής στη Σαναά.
Στη χώρα έχουν πολλαπλασιαστεί οι απαγωγές και οι επιθέσεις σε βάρος ξένων.
Ο πρόξενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της επίθεσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής πρεσβείας, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να βεβαιώσει εάν επρόκειτο για απόπειρα απαγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)
- Τι άλλαξε στο εγχειρίδιο για τα ασφαλή καταφύγια
- Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)

