Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο από δύο γκαζάκια και ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό, τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες, τα ξημερώματα της Κυριακής, στα γραφεία του κεντρικού συνδέσμου φιλάθλων του Άρη, «Σούπερ 3», στην περιοχή Χαριλάου στην οδό Σεφέρη. Από την έκρηξη που ακολούθησε, και τη φωτιά, προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο σιδερένιο προστατευτικό των υαλοπινάκων.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.