Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο
Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ (ανδρών και εφήβων) στα 50μ. ύπτιο σημείωσε ο Απόστολος Χρήστου, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Χέρνινγκ της Δανίας. Ο 17χρονος πρωταθλητής κόσμου -σε επίπεδο εφήβων- σημείωσε επίδοση 24.65 στα προκριματικά του αγωνίσματος, βελτιώνοντας το 24.75 που είχε πετύχει τον περασμένο μήνα (17/11) στο Ζάγκρεμπ.
Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ (ανδρών και εφήβων) στα 50μ. ύπτιο σημείωσε ο Απόστολος Χρήστου, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Χέρνινγκ της Δανίας.
Ο 17χρονος πρωταθλητής κόσμου -σε επίπεδο εφήβων- σημείωσε επίδοση 24.65 στα προκριματικά του αγωνίσματος, βελτιώνοντας το 24.75 που είχε πετύχει τον περασμένο μήνα (17/11) στο Ζάγκρεμπ.
Ο Χρήστου κατετάγη 24ος στο σύνολο και αρχικά ήταν πρώτος επιλαχών, αλλά τελικά θα είναι παρών στον πρώτο απογευματινό ημιτελικό, στις 17:41 ώρα Ελλάδας, αφού αποσύρθηκε ο Ρώσος Μελνίκοφ.
Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Μιχάλης Κοντιζάς, ο οποίος κατετάγη 36ος με 25.25 (ατομικό ρεκόρ) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στα 100μ. ελεύθερο, ο Φώτης Μυλωνάς κατετάγη 57ος με 51.11 και ολοκλήρωσε την παρουσία του στους αγώνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας


