Η άμυνα έφερε τη νίκη επί της Κουμπάν, σύμφωνα με τον Πεδουλάκη
Στην καλή άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Κράσνονταρ επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία και χαρακτήρισε «κλειδί». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά: «Κερδίσαμε λόγω της άμυνάς μας. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μια πολύ καλή ομάδα στο επιθετικό κομμάτι και είναι σημαντικό ότι την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο αφήσαμε τα μακρινά σουτ στον Γιασάιτις και το πληρώσαμε.
Στην καλή άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Κράσνονταρ επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία και χαρακτήρισε «κλειδί».
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά: «Κερδίσαμε λόγω της άμυνάς μας. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα στο επιθετικό κομμάτι και είναι σημαντικό ότι την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο αφήσαμε τα μακρινά σουτ στον Γιασάιτις και το πληρώσαμε.
Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μια ομάδα που συνηθίζει να εκδηλώνει επιθέσεις μετά τα 16 δευτερόλεπτα, στοιχείο που καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα».
Και κατέληξε: «Στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα. Σταματήσαμε το passing game της Λοκομοτίβ Κουμπάν, είχαμε γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση και πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία και βάλαμε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη».
Φώτσης: «Τεράστιας σπουδαιότητας νίκη»
Η επικράτηση του Παναθηναϊκού στη Ρωσία κόντρα στην Κουμπάν ήταν σημαντική, όχι απλά γιατί δίνει στους «πράσινους» την ευκαιρία να τερματίσουν ακόμα και δεύτεροι στον όμιλό τους, αλλά γιατί όπως εξήγησε ο Αντώνης Φώτσης φαίνεται πλέον στο παρκέ η δουλειά που κάνει η ομάδα στις προπονήσεις.
«Ήταν μια τεράστιας σπουδαιότητας νίκη για εμάς. Πλέον είμαστε σε θέση να βλέπουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε στην προπόνηση, αυτό είναι και το σημαντικότερο συμπέρασμα αυτής της αναμέτρησης», ήταν τα λόγια του «Μπάτμαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας


