Σκέφτεται να αναλάβει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
Το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», πριν από δύο μήνες ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, είχε επαφή με ανθρώπους της ΚΑΕ για να ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης.
Μάλιστα συναντήθηκε και με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να τον ενημερώνει για όλα τα ζητήματα του «δικεφάλου».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ζητήσει πλήρη φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και αφού πρώτα τον εξετάσει μαζί με τους συνεργάτες, τότε θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτηση του πακέτου μετοχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το Ισραήλ καταγγέλλει ως «επαίσχυντη και παράλογη» την εγγραφή στη μαύρη λίστα του ΟΗΕ για εγκλήματα σεξουαλικής βίας
- Ναταλία Βοντιάνοβα, το σούπερ μόντελ-Σταχτοπούτα: Από την ακραία πείνα στη Ρωσία, βασίλισσα της LVMH


