Απόπειρα απαγωγής γιου εφοπλιστή στην Βουλιαγμένη
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Βουλιαγμένης ύστερα από καταγγελία γιου εφοπλιστή ότι άγνωστοι επιχείρησαν να τον απαγάγουν το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο αυτοκίνητα στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβεσαν τις πυρκαγιές. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα ληστείας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Βουλιαγμένης ύστερα από καταγγελία 33χρονου γιου εφοπλιστή ότι άγνωστοι επιχείρησαν να τον απαγάγουν το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ειδικότερα, περίπου στις 15:30, ο 33χρονος εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος έβγαινε από το πάρκινγκ της εταιρείας στη Βούλα με το αυτοκίνητό του, όταν αντελήφθη δύο οχήματα, ένα βαν μπροστά του κι ένα ΙΧ πίσω του, που προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το δικό του όχημα.
ΟΙ δράστες, σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιου του εφοπλιστή, ήταν επτά με οκτώ ένοπλοι.
Ο 33χρονος, όμως, κατάφερε να τους ξεφύγει με περιπετειώδη τρόπο, κάνοντας όπισθεν και εμβολίζοντας το αυτοκίνητο των δραστών που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών, ενώ ο εφοπλιστής κατάφερε και πάλι να μπει στο πάρκινγκ. Λίγο αργότερα, το δεύτερο όχημα, το βαν, βρέθηκε επίσης καμμένο σε κοντινή απόσταση.
Λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο αυτοκίνητα. Το ένα εξ αυτών στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα και το άλλο στην οδό Αθηναΐδος στη Βουλιαγμένη.
Στα σημεία έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβεσαν τις πυρκαγιές.
Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα ληστείας.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις τους, ωστόσο δεν περίμεναν την άμεση αντίδραση του υποψήφιου θύματός τους.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν περίοικους που είδαν τις κινήσεις των δραστών. Παράλληλα, στο πλαίσιο ανεύρεσης στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στους δράστες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάθεση του εφοπλιστή αλλά και στην καταγραφή εικόνων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην ευρύτερη περιοχή.
Αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν σε ετοιμότητα και τρίτο όχημα για να το χρησιμοποιήσουν για τη διαφυγή τους.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό, σε ανακοίνωσή της, «στις 15.30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη περιοχή της Βούλας άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να πλαισιώσουν – εγκλωβίσουν όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο. Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Οι νεκροί στις φυλακές είναι αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης πολιτικής
- Ηνωμένο Βασίλειο: Συνελήφθη κουκουλοφόρος που φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάλι ξεκίνησε το λιντσάρισμα «υπόπτων» που οι πολίτες θεωρούν συνεργούς
- Καμπανάκι από τη Μaersk – «Φέσι» μισό δισ. κάθε μήνα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του

