Με όπλο το μπλοκ (17 πόντοι) και με συντριπτικά καλύτερο ποσοστό στην επίθεση (55% έναντι 35%) η Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στερώντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να συνεχίσουν και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός πάντως εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση για τα play offs του CEV Cup, αρκεί να κερδίσει την επόμενη εβδομάδα (με καθαρή νίκη) στο εντός έδρας ματς την Οστράβα.
Με όπλο το μπλοκ (17 πόντοι) και με συντριπτικά καλύτερο ποσοστό στην επίθεση (55% έναντι 35%) η Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στερώντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να συνεχίσουν και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός πάντως εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση για τα play offs του CEV Cup, αρκεί να κερδίσει την επόμενη εβδομάδα (με καθαρή νίκη) στο εντός έδρας ματς την Οστράβα.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 17-15, που έγινε 25-15 με βροχή από μπλοκ, ενώ στο β’ σετ προηγήθηκε 22-23 (αν και βρέθηκε να χάνει με 16-12) ωστόσο άουτ επίθεση του Χριστοφιδέλη (24-23) και τυχερός άσος του Κοσάρεφ διαμόρφωσαν το τελικό 25-23, για να επικρατήσει εύκολα στο γ’ σετ η Ρωσική ομάδα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών