ΤΑΙΠΕΔ: Ενέκρινε την προσφορά της Jermyn Street RE για τον Αστέρα
Την JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» το ΤΑΙΠΕΔ κατά την έκτακτη συνεδρίασή του την Τρίτη, μετά και από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων. Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Την JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» το ΤΑΙΠΕΔ κατά την έκτακτη συνεδρίασή του την Τρίτη, μετά και από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου.
Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, συμπληρώνεται.
Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή την JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP, μετά τη
χθεσινή αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς ύψους €400 εκ. για το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.»
» Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια

