Eurobank Properties: Απόκτηση 4 εμπορικών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Η Eurobank Properties ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας-πλαισίου για την απόκτηση εταιρείας η οποία διαθέτει χαρτοφυλάκιο τεσσάρων κεντρικών καταστημάτων (retail boxes) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκμισθωμένα στην Praktiker Hellas, την Carrefour-Μαρινόπουλος και την McDonalds. Το τίμημα για την απόκτηση της εταιρείας δεν αναμένεται να υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η μισθωτική απόδοση εισόδου αναμένεται να είναι διψήφια.
Η Eurobank Properties ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας-πλαισίου για την απόκτηση εταιρείας η οποία διαθέτει χαρτοφυλάκιο τεσσάρων κεντρικών καταστημάτων (retail boxes) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκμισθωμένα στην Praktiker Hellas, την Carrefour-Μαρινόπουλος και την McDonalds.
Συγκεκριμένα:
* το πρώτο ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς 176 στο Ταύρο Αττικής,
* το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στο Ελληνικό Αττικής, στην πάροδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης,
* το τρίτο ακίνητο βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 339, στο Αιγάλεω Αττικής,
* το τέταρτο ακίνητο βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης επί των οδών Μαρίνου Αντύπα 34 και Θεσσαλονίκης-Θέρμης.
Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 65.100 τμ, εκ των οποίων τα 53.500 τμ αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 11.600 τμ σε βοηθητικούς υπόγειους χώρους, ενώ ορισμένα ακίνητα διαθέτουν και υπολειπόμενο συντελεστή δόμησης.
Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον οικονομικό, τεχνικό και νομικό έλεγχο. Το τίμημα για την απόκτηση της εταιρείας δεν αναμένεται να υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η μισθωτική απόδοση εισόδου αναμένεται να είναι διψήφια.
Η συναλλαγή περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια που απαιτούν την έγκαιρη έγκριση από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων
- Τουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην Αττάλεια – Πλημμύρες και καταστροφές, εκκενώνονται σπίτια
- Κάτω τα χέρια από τον Γιάνη Μαΐστρο!



