Ο 28χρονος ασφαλιστής Μάικλ Όλιβερ σφυρίζει τον ΠΑΟΚ
Ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγγλικής διαιτησίας, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αλκμάαρ για το Europa League. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στο στην ιστοσελίδα της ομάδας, παρουσίασε το πλήρες βιογραφικό του 28χρονου ασφαλιστή καθώς και τα ρεκόρ που έχει σημειώσει ο νεαρός ρέφερι.
Ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγγλικής διαιτησίας, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αλκμάαρ για το Europa League.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στο στην ιστοσελίδα της ομάδας, παρουσίασε το πλήρες βιογραφικό του 28χρονου ασφαλιστή καθώς και τα ρεκόρ που έχει σημειώσει ο νεαρός ρέφερι.
Αναλυτικά:
«Η UEFA επέλεξε τον 28χρονο ασφαλιστή Μάικλ Ολιβερ για να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ την Πέμπτη (12/12, 22.05, ΑΝΤ1), ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στούαρτ Μπαρτ και Ντάρεν Ινγκλαντ, τέταρτος διαιτητής ο επίσης Αγγλος Γκάρι Μπέσγουικ, ενώ επιπλέον διαιτητές οι Αντονι Τέιλορ και Τζόναθαν Μος.
Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγγλικής διαιτησίας ο Ολιβερ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 2010 σε ηλικία 25 ετών όχι μόνο διαιτήτευσε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και από το γεγονός ότι έχει ήδη γίνει διεθνής από το 2009! Παρατηρητής της UEFA ορίστηκε ο Μισέλ Πραλόνγκ από την Ελβετία και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανουέλ Λόπεθ Φερνάντεθ από την Ισπανία.
Τα ρεκόρ του Όλιβερ
Εκτός από το να καταρρίψει το ρεκόρ του Στούαρτ Ατγουελ και να γίνει ο νεαρότερος διαιτητής που σφυρίζει αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ (το κατάφερε σε ηλικία 25 ετών και 182 ημερών), είχε προλάβει να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ.
Πιο συγκεκριμένα το 2007 διηύθυνε τον τελικό των πλέι οφ της Κόνφερενς στο «Γουέμπλεϊ» και έγινε ο νεαρότερος διαιτητής στο μυθικό γήπεδο του Λονδίνου. Το 2009 ο Μάικλ Ολιβερ σφύριξε τον τελικό των πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας μία ημέρα αφότου ο επίσης διαιτητής πατέρας του Κλάιβ Ολιβερ διαιτήτευσε τον τελικό των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη αστυνομικός με παράνομο οπλισμό – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιασμών
- Σιμεόνε: «Άρσεναλ και Παρί θα δώσουν πόλεμο – Θα κερδίσει όποιος αντέξει περισσότερο»
- Μάριος Παπαγεωργίου: «Το πρόσωπο που δικάζεται ξέρει πολλά» – Κρίσιμες λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ
- Σε ισχύ από σήμερα τα νέα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα MMM
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για το… 63-0 και τη στέψη οι «ερυθρόλευκοι», για να μείνουν ζωντανοί οι «πράσινοι»


