Συνθήκες παγετού στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία
Στους 3 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Αλυσίδες απαιτούνται από τον Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από την Κερασιά.
Στους 3 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.
- Παγωνιά από την Τετάρτη – Χιόνια και στην Αττική
- Σε 24ωρη λειτουργία χώροι για την προστασία των αστέγων από το κρύο
Στους 3 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία και στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται από τον Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από την Κερασιά. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο δεν λειτουργεί.
Κλειστά είναι και τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια, με τη θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου στην πόλη της Βέροιας.
Στον 1 βαθμό Κελσίου είναι η θερμοκρασία στις Σέρρες και στον Πολύγυρο, με αισθητό το αίσθημα της παγωνιάς.
Στους -4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στη Φλώρινα, ενώ απαιτούνται αλυσίδες στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.
Στους -3 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην πόλη των Γρεβενών, ενώ χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, που λειτουργεί κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ροντινέι: «Τιμή μου που υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού – Είμαστε φίλοι με τον Ζιοβάνι»
- «Να ραφτώ ή να μη ραφτώ;»: Τι αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον γάμο της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της;
- Νέα Αριστερά για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Ο κ. Τζαβέλλας σε εντεταλμένη υπηρεσία»
- Premier League: Νίκη Ευρώπης η Μπρέντφορντ με αυτογκόλ Μαυροπάνου (3-0) – Φρένο η Νιούκαστλ σε Μπράιτον (3-1)
- Η σπάνια ευκαιρία που δίνει στη Ρωσία και την Κίνα ο πόλεμος στο Ιράν
- Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα – Σπουδαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας»
