Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σ.Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συνεχίζει το γνωστό παραλήρημα

Σ.Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συνεχίζει το γνωστό παραλήρημα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το γνωστό παραλήρημά του. Ξεχνάει όσα έλεγε προεκλογικά ο ίδιος και το κόμμα του για τη δραχμή» τονίζει και προσθέτει: «Μέχρι στιγμής αυτά που επαγγέλλεται συνιστούν επιστροφή στα αδιέξοδα και βέβαιη καταστροφή της χώρας».

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το γνωστό παραλήρημά του. Ξεχνάει όσα έλεγε προεκλογικά ο ίδιος και το κόμμα του για τη δραχμή. Προσπαθεί να κάνει το κόμμα του να ξεχάσει όσα αντίθετα είπε ο ίδιος πρόσφατα στο Τέξας. Αποσιωπά ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πετύχει τη μείωση του χρέους και το «κούρεμα» των τόκων, που ο ίδιος υπόσχεται» τονίζει.

Και τον κατηγορεί ότι «αποκρύπτει ότι τα περιθωριακά ευρωπαϊκά κόμματα που τον στηρίζουν, καταψηφίζουν την πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα που ο ίδιος διακηρύσσει».

»Ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα θεματικά συνέδρια για την εκπόνηση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μέχρι στιγμής αυτά που επαγγέλλεται συνιστούν επιστροφή στα αδιέξοδα και βέβαιη καταστροφή της χώρας».

Για πρόσδεση στο άρμα της Άνγκελα Μέρκελ κατηγόρησε με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, απαντώντας στο σχόλιο του Σ. Κεδίκογλου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή.

«Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με την υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής της ακραίας λιτότητας, έχει αυξήσει το χρέος διαλύοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και οικονομία. Και σε αυτή την καταστροφική πορεία έχουν προσδεθεί στο άρμα της κ. Μερκελ που τους οδηγεί» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024