Όπλα και σφαίρες εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Κυνουρίας
Όπλα και σφαίρες εντοπίστηκαν στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής του λιμανιού της Κυνουρίας. Ειδικότερα, βρέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο LANCHESTER MK1, ένα περίστροφο S&W 357 MAGNUM, 155 σφαίρες 357 MAGNUM, 300 σφαίρες 9MM LUGER, 987 σφαίρες 22LR και 101 σφαίρες 9Χ18 MAKAROV.
Όπλα και σφαίρες βρέθηκαν στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής του λιμανιού της Κυνουρίας. Για το θέμα η αστυνομία ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής και συνεχεία ενημερώθηκε το λιμενικό.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας λιμενικής αρχής και με τη βοήθεια ιδιώτη δύτη ανέλκυσαν από το βυθό: ένα πυροβόλο όπλο LANCHESTER MK1, ένα περίστροφο S&W 357 MAGNUM, 155 σφαίρες 357 MAGNUM, 300 σφαίρες 9MM LUGER, 987 σφαίρες 22LR και 101 σφαίρες 9Χ18 MAKAROV.
Ο οπλισμός και τα πυρομαχικά μεταφέρθηκαν αρχικά στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου και από εκεί σε ειδική υπηρεσία του λιμενικού για εξέταση.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).