Το κυπριακό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στο επίκεντρο του Eurogroup
Το κυπριακό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων θα τεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου, το οποίο και αναμένεται να λάβει απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Κύπρο, ύψους 186 εκατ. ευρώ.
Το κυπριακό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων θα τεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου, το οποίο και αναμένεται να λάβει απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Κύπρο.
Το συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης θα εξετάσει τον «οδικό χάρτη» που συνέταξε η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη για τις αποκρατικοποιήσεις και ο οποίος προβλέπει έσοδα 1,4 δισ. ευρώ από την ιδιωτικοποίηση της Cyta και του εμπορικού τμήματος της Αρχής Λιμένων μέχρι το 2015, μικρότερων ημικρατικών εταιρειών μέχρι το 2016 και της Αρχής Λιμένων Κύπρου μέχρι το 2017.
Στη σύνοδο του Eurogroup θα εξετασθεί επίσης η δεύτερη αξιολόγηση αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος της Κύπρου και αναμένεται να αποφασιστεί η εκταμίευση εντός Δεκεμβρίου της επόμενης δόσης, ύψους 186 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από καβγά – Μία σύλληψη
- Γιάννης Ρίτσος: Γραφή τυφλού
- Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος: Πώς αποχαιρέτησαν το ΝΟΧ όπου εμφανίζονταν
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
