Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανωλάς δήλωσε άγνοια περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ

Ο Μανωλάς δήλωσε άγνοια περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ

Ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο έχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ σε ένα σενάριο διαδοχής του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι στου «Ανθρακωρύχους». Ωστόσο, ο διεθνής στόπερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα «tyneandwear.sky.com», δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Μόνο ό,τι διαβάζω σε εφημερίδες και ακούω. Δεν γνωρίζω κάτι για τη Νιουκάστλ. Ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ καλά εκεί. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου με την ομάδα. Εάν υπάρχει κάτι θα πρέπει να το συζητήσουν οι δύο ομάδες. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο έχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ σε ένα σενάριο διαδοχής του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι στου «Ανθρακωρύχους». Ωστόσο, ο διεθνής στόπερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα «tyneandwear.sky.com», δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Μόνο ό,τι διαβάζω σε εφημερίδες και ακούω. Δεν γνωρίζω κάτι για τη Νιουκάστλ. Ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ καλά εκεί. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου με την ομάδα. Εάν υπάρχει κάτι θα πρέπει να το συζητήσουν οι δύο ομάδες. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πιέρ Ισά αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα υποστήριξε: «Είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα ο Κώστας και ενώ προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για παίκτες μας όμως αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι να πούμε. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και προσδοκίες για τον σύλλογό μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς παίκτες μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι χαρούμενοι σε εμάς. Όλα αυτά είναι απλά φήμες και εκτιμήσεις».

Εξάλλου, η ιστοσελίδα «www. sportsdirectnews.com» η Μονακό αναζητάει τον αντικαταστάτη του Φαλκάο ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί στην Τσέλσι. Εχει έχει τσεκάρει περιπτώσεις επιθετικών και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ψηλά στη λίστα της. Οι Γάλλοι έχουν παρακολουθήσει στον 25χρονο διεθνή φορ του Ολυμπιακού σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε συναντήσεις της εθνικής μας ομάδας. Η Μονακό -καταλήγει το δημοσίευμα- μπορεί να προσφέρει το ποσόν των 8 εκατ. ευρώ που υπάρχει στη ρήτρα του.

*Περίπου 1000 εισιτήρια (τιμώνται 55, 60,75 και 175 ευρώ-VIP )έχουν μείνει απούλητα για το ματς Ολυμπιακού-Αντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1000 εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η μετακίνηση των οπαδών των ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη θα γίνει εφόσον συμφωνήσει η Αστυνομία και η ΓΓΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024