Ο Κακιούζης συμφώνησε με την ΑΕΝ Κηφισιάς
Μεταγραφική έκπληξη από την Νέα Κηφισιά, η οποία το πρωί της Πέμπτης έφτασε σε συμφωνία με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, Μιχάλη Κακιούζη. Ο 37χρονος φόργουορντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς την προσεχή Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Μεταγραφική έκπληξη από την Νέα Κηφισιά, η οποία το πρωί της Πέμπτης έφτασε σε συμφωνία με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, Μιχάλη Κακιούζη. Ο 37χρονος φόργουορντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς την προσεχή Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για μια εκ των κορυφαίων μεταγραφών για την ΑΕΝΚ, καθώς πρόκειται για έναν πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα (σ.σ. το 2005 στο Βελιγράδι) που με την εμπειρία του θα θα βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στη «μάχη» της παραμονής.
Ο Κακιούζης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ιωνικό ΝΦ, αλλά συνέδεσε το όνομα του με την ΑΕΚ, με τα χρώματα της οποίας κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα το 2001, το κύπελλο Ελλάδας (2000 και 2001), αλλά και το πρωτάθλημα το 2002.
Αποχώρησε για το εξωτερικό το 2005 αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στη Σιένα, στη Μπαρτσελόνα, στην Εφές και τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της Τσεχίας και της Κύπρου.
Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ στην αρχή της σεζόν πήρε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)


