Ημίγυμνος μπροστά στο φακό ο Γιάννης Μπουτάρης
Ημίγυμνος φωτογραφήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η φωτογράφιση είχε γίνει πέρσι για το περιοδικό Adore και τον δείχνει χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο τις τιράντες του. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί στις σελίδες του περιοδικού.
Ημίγυμνος φωτογραφήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Η φωτογράφιση είχε γίνει πέρσι για το περιοδικό Adore, όπου είχαν φωτογραφηθεί διάφοροι επώνυμοι για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Τελικά η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί στις σελίδες του περιοδικού.
Ο κ. Μπουτάρης εμφανίζεται χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο τις τιράντες του.
Η φωτογραφία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε έκθεση στο πλαίσιο της εβδομάδας «Adore Week», που διοργανώνει το περιοδικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού: Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την κατάκτηση του Conference League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 29.05.2026]
- Κόρινθος: Συνελήφθη 26χρονη που είχε δημιουργήσει διαδικτυακή ομάδα που ενημέρωνε για τα μπλόκα της Τροχαίας
- Βόλος: 48χρονος πυροβόλησε σε κατάστημα – Συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά

