Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή 13χρονη από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

Νεκρή 13χρονη από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

Μια 13χρονη έχασε τη ζωή της στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. Κατά τις πληροφορίες, η 13χρονη Σάρα ζούσε μαζί με την 54χρονη άνεργη μητέρα της σε σπίτι που δεν είχε ρεύμα και χρησιμοποιούσαν το μαγκάλι για θέρμανση. Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε η μητέρα του κοριτσιού. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια 13χρονη έχασε τη ζωή της στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από αναθυμιάσεις μαγκαλιού.

Η μικρή Σάρα, γεννημένη στη Σερβία, διέμενε με την 54χρονη άνεργη μητέρα της. Κατά τις πληροφορίες, στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα και χρησιμοποιούσαν για θέρμανση το μαγκάλι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής η μητέρα λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία, όμως, δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης Σάρας οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια.

Η 54χρονη μητέρα συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή.

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία, που μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με γείτονες, μάνα και κόρη ζούσαν το τελευταίο τρίμηνο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο είχε διακοπεί, λόγω οικονομικής αδυναμίας της 54χρονης άνεργης γυναίκας.

Η 54χρονη ζούσε τα δέκα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη της. Η γυναίκα από τη Σερβία εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειάς, προσπαθώντας να βγάλει τα προς το ζην, αλλά τους τελευταίους μήνες είχε μείνει άνεργη.

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι άλλος ένας θάνατος έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας, σημειώνει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024