X-αμένη η Γιουνάιτεντ, Χάλ-ια η Λίβερπουλ, νίκες για Τσέλσι και Σίτι
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι στο Λονδίνο μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Σπερς» προηγήθηκαν δύο φορές (18' Γουόκερ, 54' Σάντρο), αλλά και τις δύο ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Γουέιν Ρούνεϊ. Πρώτα στο 32ο λεπτό και μετά στο 57' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Η Χαλ έκοψε το δρόμο της Λίβερπουλ προς την κορυφή, καθώς την νίκησε με 3-1.
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι στο Λονδίνο μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Σπερς» προηγήθηκαν δύο φορές (18′ Γουόκερ, 54′ Σάντρο), αλλά και τις δύο ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Γουέιν Ρούνεϊ. Πρώτα στο 32ο λεπτό και μετά στο 57′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Άνετες νίκες πέτυχαν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, επί των Σαουθάμπτον και Σουόνσι (3-1 και 3-0 αντίστοιχα), στα παιχνίδια με τα οποία έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Premier League.
Η Χαλ έκοψε το δρόμο της Λίβερπουλ προς την κορυφή, καθώς την νίκησε με 3-1.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.