Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήταν πραγματικός... Αστέρας κόντρα στον Παναιτωλικό

Ήταν πραγματικός… Αστέρας κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έφτασαν για πρώτη φορά φέτος τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από τα... αποδυτήρια, καθώς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ, το 2-0 έκανε στο 25' ο Ζησόπουλος, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Καράσκο. Στο 55' η ομάδα της Τρίπολης είχε χάσει και πέναλτι με τον Ουσέρο. Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έφτασαν για πρώτη φορά φέτος τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από τα… αποδυτήρια, καθώς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ, το 2-0 έκανε στο 25′ ο Ζησόπουλος, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Καράσκο. Στο 55′ η ομάδα της Τρίπολης είχε χάσει και πέναλτι με τον Ουσέρο. Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παναιτωλικό και ν’ ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καράσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας τον έκτο φετινό του γκολ.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να συνέλθει από τη ψυχρολουσία και λίγο έλλειψε ν’ απαντήσει στο 23′. Τότε ο Καλί έκανε γυριστό σουτ, όμως η μπάλα, και με τη σωτήρια παρέμβαση του Ερνάντεζ, προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Στη συνέχεια ο Αστέρας πήρε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε την άμυνα των αντιπάλων και κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ. Στο 25ο λεπτό ο Ουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπρακάλι έκανε έξοδο… απελπισίας, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του και ο Ζησόπουλος στο δεύτερο δοκάρι και προ κενής εστίας δεν αστόχησε, σημειώνοντας το 2-0. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η ομάδα της Τρίπολης είχε τον έλεγχο και δεν άφηνε στους αντιπάλους χώρο για να κινηθούν.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος προσπαθούσε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά στο 55′ ο Ουσέρο εκτέλεσε πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μπαράλες από τον Καλί, αλλά ο Μπρακάλι απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η ομάδα της Τρίπολης, όμως, συνέχισε να πιέζει και, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων έμπαζε από παντού, το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 60ο λεπτό ο Ουσέρο έδωσε την ασίστ στον Καράσκο και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπρακάλι και να ξεσηκώσει τις κερκίδες. Κάπου εκεί το ματς κρίθηκε με την ομάδα του Αγρινίου να… καταρρέει. Το μόνο αξιοσημείωτο για τους φιλοξενούμενους ήταν το σουτ του Θεοδωρίδη στο δοκάρι στο 82ο λεπτό.

Ο διαιτητής Βοσκάκης (Ρεθύμνου) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ντε Μπλάσις, Καλί και Μελισσά.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (64′ Σέτι), Μπαράλες (72′ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (38′ λόγω τραυματισμού Ναβάρο), Καράσκο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς (56′ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (70′ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (34′ λόγω τραυματισμού Ιωάννου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024