
Η Tουρκοκυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου φέρεται να ενέκρινε την συμφωνία με την ΚΟΠ
Η γενική συνέλευση της KTFF (Tουρκοκυπριακή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) φέρεται ότι επικύρωσε την η αρχική συμφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η οποία έχει στόχο την ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.
Η γενική συνέλευση της KTFF (Tουρκοκυπριακή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) φέρεται ότι επικύρωσε την η αρχική συμφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η οποία έχει στόχο την ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.
Στις 18 Νοεμβρίου με 12 θετικές ψήφους, 2 αρνητικές και 3 αποχές, η γενική συνέλευση της ΚΟΠ είχε επίσης εγκρίνει την «Προσωρινή Διευθέτηση για το ποδόσφαιρο της Κύπρου», η οποία υπογράφηκε στη Ζυρίχη στις 5 Νοεμβρίου.
Η ΚΟΠ αναμένει διευκρινίσεις αναφορικά με την γενική συνέλευση των τ/κ ποδοσφαιρικών σωματείων Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η ΚΟΠ αναμένει πληροφόρηση αναφορικά με το τι εγκρίθηκε στη συνέλευση υπό το φως πληροφοριών ότι τα τ/κ σωματεία φέρονται να μην ενέκριναν το κείμενο της συμφωνίας, αλλά να έδωσαν εξουσιοδότηση στον πρόεδρο της τ/κ ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χασάν Σέρτογλου να επιχειρήσει να διαφοροποιήσει τη συμφωνία προς όφελος των τ/κ σωματείων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΚΟΠ δεν θα επιτρέψει τροποποιήσεις, καθώς το κείμενο, όπως αυτό υπεγράφη στη Ζυρίχη στις 5 Νοεμβρίου, είναι τελεσίδικο και δεν αποδέχεται οποιαδήποτε διαπραγμάτευση επί του επί του κειμένου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της
