Κόμμα της Κεντροαριστεράς ζητεί σχεδόν ένας στους δύο
Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Στο 23% καταγράφεται η δύναμη της ΝΔ, στο 22,4% ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, το 46,6% των ερωτηθέντων απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα εάν μέχρι τις εκλογές πρέπει ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις από τον χώρο της Κεντροαριστεράς να σχηματίσουν όλοι μαζί ένα νέο πολιτικό κόμμα.
Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Στο 23% καταγράφεται η δύναμη της ΝΔ, στο 22,4% ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,9%, το ΠΑΣΟΚ με 6,1%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3,4%.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό πρώτος έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 45,5% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 32,3%. Κανένας από τους δύο απαντά το 20,2%.
Παράλληλα, το 46,6% των ερωτηθέντων απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα εάν μέχρι τις εκλογές πρέπει ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις από τον χώρο της Κεντροαριστεράς να σχηματίσουν όλοι μαζί ένα νέο πολιτικό κόμμα.
Στην ερώτηση εάν θα ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα στις ευρωεκλογές, το 28,1% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ 68,5% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαραντζίδης: Η άθλια συκοφαντία κρύβει τη δικαιολογία ότι ο Τσίπρας έχει δίπλα του πράκτορες, άρα δικαιούμαστε να τον παρακολουθούμε;
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Τι αλλάζει στις σχέσεις των συνιδιοκτητών σε πολυκατοικίες και Airbnb
- Λάρισα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που φορτηγό παρασύρει μεταλλική γέφυρα και καταλήγει σε μάντρα επιχείρησης
- Σάκκαρη – Χβαλίνσκα 1-2: «Μπλακ άουτ» για τη Μαρία και αποκλεισμός από το Roland Garros
- Κρήτη: Στον ανακριτή η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφός της για την κακοποίηση της 3χρονης στα Χανιά
