Μια ομάδα οπαδών της Κοπεγχάγης δέχθηκαν επίθεση και ένας απ’ αυτούς μαχαιρώθηκε, ευτυχώς ελαφρά, την Τετάρτη στο Τορίνο από Ιταλούς χούλιγκαν, πριν τον αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, γράφει η εφημερίδα «Ekstrabladet». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέσσερις φίλοι της Κοπεγχάγης έπαιρναν το πρωινό τους σε ένα μπαρ στο κέντρο του Τορίνο, όταν μια ομάδα οπαδών τους επιτέθηκε. Ο ένας από τους Δανούς τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι, ο οποίος όμως, όπως γράφει η «Ekstrabladet», αρνήθηκε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.